Het uitzendbureau voor de procesindustrie

Pro Industry werkgevers

Altijd een oplossing voor jouw uitdaging

Als marktleider in arbeidsbemiddeling en uitzendbureau voor de procesindustrie hebben wij altijd een passende oplossing voor de uitdagingen van jouw organisatie. Of het nu gaat om het direct invullen van vacatures of een strategische aanpak met opleiding- en omscholingstrajecten, wij staan klaar om jou te ondersteunen. Ons team van 150 specialisten, specifiek opgeleid voor de procesindustrie, zet zich in om jouw wensen te realiseren. Met meer dan 20 jaar ervaring en exclusieve focus op de procesindustrie, positioneren wij ons als een specialistisch en betrouwbaar uitzendbureau voor een succesvolle en langdurige samenwerking.

Meld jouw vacature aan

Waar kunnen we je mee helpen?

Waarom Pro Industry

  • Volledige focus op de procesindustrie
  • Binnen 24u tenminste 3 kandidaten voor jouw vacature
  • Altijd één contactpersoon die jouw processen kent
  • Toegang tot de beste kandidaten in de industrie
Wettelijk Minimum Uurloon
Leer-werktrajecten in jouw organisatie?

Opleiden voor de toekomst

Leer-werk trajecten voor ambitieuze kandidaten die direct aan de slag gaan in jouw eigen productieomgeving, dat is Pro Academy. In een traject van 22 tot 24 maanden worden kandidaten opgeleid tot allround operator. Afhankelijk van het niveau en de productieprocessen behalen zij een operator A of operator B diploma. Na het afronden van de opleiding treden de uitzendkrachten direct bij jou in dienst.

Wekelijks krijgen de deelnemers 5 uur les. Dit kan bij jou op locatie, afhankelijk van de grootte van de groep. Daarnaast bedraagt de studiebelasting ongeveer 10 uur per week, naast de wekelijkse lessen die zij volgen. Wil je jouw eigen medewerkers laten aansluiten en ook een opleiding tot operator aanbieden? Of maak je liever gebruik van een externe opleidingslocatie? Geen enkel probleem!

Meer informatie

Meld jouw vacature aan

Als werkgever in de maak- en procesindustrie weet je hoe cruciaal het is om de juiste medewerkers te vinden. Pro Industry, een vooraanstaand uitzendbureau in de industrie, excelleert in het verbinden van gekwalificeerd personeel met passende bedrijven. Als een gespecialiseerd uitzendbureau procesindustrie, zijn we diep vertrouwd met de unieke uitdagingen en vereisten van jouw branche. Hierdoor kunnen wij uitzonderlijk goed kandidaten selecteren, van procesoperators tot productiemedewerkers, die precies aansluiten bij jouw behoeften.

Onze aanpak bij Pro Industry, als een ervaren procesindustrie uitzendbureau, is volledig toegespitst op het doorgronden van uw specifieke wensen. Dit maakt ons bijzonder effectief in het matchen van technische vaardigheden en bedrijfscultuur. Onze deskundige accountmanagers zijn toegewijd aan het ondersteunen van jouw zoektocht naar medewerkers die niet alleen qua vaardigheden, maar ook qua persoonlijkheid en waarden passen bij jouw organisatie.

Kiezen voor Pro Industry betekent kiezen voor een naadloze, persoonlijke en professionele ervaring in het werven van nieuwe teamleden. Met ons uitgebreide netwerk en diepgaande expertise in de industrie, garanderen wij de meest geschikte match voor jouw bedrijf.