Al 22 jaar exclusieve focus op de maakindustrie

Pro Industry 5

jouw partner in de maakindustrie

Samen werken, samen winnen

Wij zijn Pro Industry, dé specialist in arbeidsbemiddeling in de maakindustrie. Wij bieden je de beste banen bij de beste werkgevers in de industrie. Met onze expertise en ervaring helpen wij jou als werkzoekende én bedrijven om de perfecte match te vinden. Ontdek hoe Pro Industry jou kan helpen bij het vinden van jouw ideale baan of het vinden van het juiste talent voor jouw organisatie.

Bij Pro Industry geloven we in de kracht van samenwerking. Samen winnen is niet voor niets een van onze kernwaarden. We brengen werkgevers en technisch talent bij elkaar om zo de perfecte match te creëren. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende baan in de maakindustrie of naar gekwalificeerd personeel voor jouw organisatie, onze accountmanagers staan voor je klaar.

Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om snel de juiste kandidaten te verbinden aan de vacatures van onze topwerkgevers. We begrijpen de unieke behoeften van de industrie doordat onze professionals uit de industrie komen of zijn opgeleid in de maakindustrie. 

Met onze eigen unieke matchingtool zorgen we ervoor dat alleen de meest geschikte kandidaten worden voorgesteld en dat onze technische talenten enkel worden gematcht met vacatures die aansluiten op hun wensen.

Ons DNA

Pro Industry 3

betrouwbare partner

exclusieve focus op
de maakindustrie


We streven naar langdurige relaties met opdrachtgevers en technische professionals. We zijn niet alleen een bemiddelingsbureau maar ook een betrouwbare partner die meedenkt en adviseert. Ons team van ervaren accountmanagers staat altijd voor je klaar en helpt je graag verder.

  • Exclusieve focus op de maakindustrie
  • Groots in een nichemarkt
  • Grootste database met kandidaten én banen