Werken en leren

Wettelijk Minimum Uurloon

Groei door

Werken, leren én salaris verdienen

Ben je op zoek naar de mogelijkheid om werk en leren te combineren? Wil je uitstekende loopbaankansen en een aantrekkelijk salaris verdienen? Zoek dan niet verder, want bij Pro Industry ben je aan het juiste adres!

Pro Academy is het opleidingsprogramma van Pro Industry. Het combineert werken en leren in een opleiding van 22 maanden waarin je werken en leren combineert bij een van onze topwerkgevers. Je krijgt goede begeleiding op de werkvloer, verdient een goed salaris én werkt aan jouw toekomst in een stabiele branche. 

We gaan er niet omheen draaien, het werken en leren traject van Pro Academy vraagt tijd. In 22 tot 24 maanden word jij opgeleid tot allround operator. Je krijgt 5 uur per week les, vaak bij jou op locatie, en je krijgt voor ongeveer 8u per week huiswerk. Daar staat tegenover dat je een volwaardig salaris verdient, Pro Industry jouw opleiding betaalt en goed begeleid wordt door professionals uit de branche en op de werkvloer.

Opleiding Procesoperator A Opleiding Procesoperator B

Pro Academy:

Verzekerd van een goede baan én verzekerd van een lekker salaris. Met Pro Academy verdien je het niet alleen, je kríjgt het ook. Maak stappen in de maak- en procesindustrie met de opleiding procesoperator van Pro Academy. Geen ervaring? Geen probleem! Jij leert, wij betalen. Pro Academy is de snelste weg naar een erkend diploma. Maak je klaar voor een knallende carrière met werken-leren trajecten van Pro Academy.

 

  • Werken, leren én een goed salaris verdienen 
  • Professionele begeleiding op de werkplek
  • Vergroot jouw mogelijkheden
  • Geen opleidingskosten

Download de brochure

Download de brochure

Pro Industry werkgevers