Investeren in de toekomst van jouw organisatie

Talentontwikkeling

Ontdek Pro Academy

Zorg voor continuering van jouw productieproces

Ben je op zoek naar nieuwe manieren om de continuering van jouw productieprocessen te waarborgen? Wil je jouw werknemers of nieuw talent voorzien van de nodige vaardigheden om te excelleren in hun vakgebied? Dan is Pro Academy de oplossing voor jouw organisatie!

Pro Academy is een toonaangevend opleidingsinstituut dat zich richt op technisch talent en opdrachtgevers in de procesindustrie. Met de opleidingen Procesoperator A en Procesoperator B werf je nieuw technisch talent en vergroten jouw huidige werknemers hun kennis en vaardigheden.

Neem vandaag nog contact op en ontdek wat Pro Academy voor jouw bedrijf kan betekenen. Samen zorgen we voor zakelijk succes!

  • Vergroot de kennis en vaardigheden van uw werknemers
  • Ervaren trainers met expertise op diverse vakgebieden
  • Continuering van jouw productieprocessen met behulp van nieuw technisch talent

Download de brochure

Door vergrijzing, technische ontwikkelingen en innovatie staat de arbeidsmarkt onder druk. Pro Academy is het antwoord op de problemen waar de procesindustrie mee te maken heeft. 

In 22 tot 24 maanden worden onze uitzendkrachten bij jou te werk gesteld. Zij krijgen 5u per week les, vaak op locatie, en hebben 10u per week huiswerk. Gedurende de opleiding zijn zij in dienst van Pro Industry. Na het behalen van de MBO diploma kunnen zij door jou worden overgenomen.

Door deel te nemen aan Pro Academy zijn onze uitzendkrachten verzekerd van een gouden toekomst als procesoperator. Vanaf dag één ontvangen zij een goed salaris, persoonlijke begeleiding van vakmensen én de opleiding wordt volledig betaald door Pro Industry. 

Download de brochure

2d6986d8dd726b58a8691c0b018cc521

DOWNLOAD DE BROCHURE