Opleiding Procesoperator A

Pro Industry 26

de start van jouw carriere in de procesindustrie

Opleiding Procesoperator A

Wil je een spannende carrière in de procesindustrie? Kies dan voor de Opleiding Procesoperator A! Als je geïnteresseerd bent in het werken met complexe machines en het beheersen van geavanceerde productieprocessen, dan is deze Operator A opleiding echt iets voor jou.

Een goede opleiding is essentieel voor jouw succes in de procesindustrie. Daarom bieden wij je een uitgebreid werken en leren traject bij een van onze topwerkgevers. Het werken en leren traject bied je alle vaardigheden en kennis die je nodig hebt om een competente Procesoperator A te worden.

Tijdens de Opleiding Operator A, leer je alles over het bedienen, controleren en onderhouden van productiemachines en -installaties. Je wordt geplaatst bij een van onze topwerkgevers waar je leert hoe je storingen kunt oplossen en hoe je efficiënt kunt samenwerken met collega’s. Daarnaast krijg je inzicht in de veiligheidsvoorschriften en milieunormen die gelden in de procesindustrie.

De details van de Opleiding Procesoperator A

  • In 22 maanden een MBO diploma Procesoperator A
  • 8 uur per week huiswerk
  • 5 uur per week les, vaak bij jou op locatie
  • Vanaf dag 1 een goed salaris
  • Na behalen van jouw diploma ga jij in dienst bij de opdrachtgever
  • De scholingskosten a € 10.000,- zijn voor rekening van Pro Industry
Neem vrijblijvend contact op

Interesse?

Wil je meer informatie over het leer-werk traject tot procesoperator A? Laat het ons weten en zet de eerste stap naar een spannende en veelbelovende carrière in de procesindustrie!