In welke sector zie jij jezelf graag werken?

Ontdek Vacatures in Diverse Sectoren

Bij Pro Industry ligt jouw ideale baan binnen handbereik. Ontdek de veelzijdigheid van onze vacatures in verschillende sectoren. Klik op de sector die het beste bij jou past en vind direct relevante vacatures. Wij begrijpen dat elke sector unieke kansen biedt. Kies jouw interessegebied en ontdek de mogelijkheden die op jou wachten. 

Pro Industry is een specialist in arbeidsbemiddeling binnen de maakindustrie, met een diepgaande kennis en een uitgebreid netwerk in diverse sectoren. Wij zijn actief in de afvalverwerkingsindustrie, waar we personeel koppelen aan organisaties die zich richten op duurzaam afvalbeheer en recycling. Deze sector biedt carrièremogelijkheden van operationeel tot managementniveau.

In de petrochemische industrie, cruciaal voor de wereldeconomie, bemiddelen we voor technisch geavanceerde posities die impact hebben op energievoorziening en innovatie. De metaalindustrie, bekend om precisie en vakmanschap, biedt kansen van ambachtslieden tot technisch leiders. Onze expertise strekt zich ook uit tot de dynamische voedingsmiddelenindustrie, met rollen variërend van productiepersoneel tot kwaliteitscontroleurs. In de waterzuiveringssector bieden we vacatures die bijdragen aan schone en veilige watervoorzieningen, essentieel voor milieu en volksgezondheid.

In de energiesector verbinden we professionals aan bedrijven gericht op traditionele en hernieuwbare energiebronnen. Daarnaast zijn we actief in de chemie en chemische industrie, waar we talent koppelen aan bedrijven in productontwikkeling en productie. Met een exclusieve focus op de maakindustrie is Pro Industry de ideale partner voor zowel werkzoekenden als werkgevers binnen deze essentiële en diverse sectoren.