prothya groeit met PRO INDUSTRY

In juli 2021 sloten Sanquin en Plasma Industries de handen ineen en gingen zij verder onder de naam Prothya Biosolutions. Pro Industry heeft de allereerste plaatsing, toen nog bij Sanquin, gerealiseerd in 2014. Begin afgelopen jaar won Pro Industry een tender, waardoor zij één van de vier leveranciers van Prothya werden. Eind 2021 kwam de eerste vacature binnen en op de dag van vandaag zijn er 40 uitzendkrachten vanuit Pro Industry werkzaam bij Prothya.

  • 23 oktober 2021
  • 3 min. leestijd
Prothya Biosolutions Pro Industry

Wat de samenwerking zo mooi maakt is het doorzettingsvermogen van de klant, maar ook de manier van samenwerken met Pro Industry. Zo zit Aron Wesseling, Senior Accountmanager Pro Industry, wekelijks om de tafel met de teamleiders om de wensen te bespreken. ,,Het leveren van kandidaten is een uniek proces," aldus Aron. ,,Er hangt een goede sfeer, Prothya heeft een goed imago, maar bovenal uitstekende arbeidsvoorwaarden."

WEDERZIJDS VERTROUWEN

Uiteindelijk is het belangrijk dat er wederzijds vertrouwen ontstaat. Zo zijn er wekelijks vaste gespreksmomenten voor de kandidaten en worden er duidelijke afspraken gemaakt. Tony Kwok, teamleider FPL Fractioneren plasma, is erg tevreden over de samenwerking met Pro Industry.

Wekelijks heb ik contact met Aron. Wij draaien 3 diensten en het maakt niet uit wanneer ik hem bel, al is dat 's ochtends of na een late dienst; hij neemt de telefoon op. Aron is erg meedenkend en open, dat zorgt voor een fijne samenwerking.

Tony
Teamleider FPL Fractioneren plasma

Toen Prothya begin 2021 ging opschalen is Pro Industry aangehaakt. Tony vindt het fijn om samen te werken met mensen die net zo gedreven zijn als zij. "Dit geeft vertrouwen en woorden worden nagekomen."

MAATWERK SAMENWERKING

Elke donderdag levert Aron de gesproken kandidaten aan bij de teamleiders van Prothya. Ongeveer 70% van de kandidaten die zijn aangedragen worden aangenomen en kunnen starten. Tony heeft duidelijk zijn wensen kunnen aangeven. "Aron weet goed te vertalen in het type mensen dat wij zoeken. Hij zorgt dat er ook een echt persoon staat vanuit het plaatje dat ik schets. Hierdoor hoeven wij hen alleen nog maar te spreken en kunnen ze zo starten. Dit neemt een stuk werk uit handen."

Maar ook als er problemen zijn met de uitzendkrachten zoals bijvoorbeeld verzuim, wordt dat opgepakt door Pro Industry. "Het stukje service dat geboden wordt, maakt het aantrekkelijk om samen te werken," aldus Tony Kwok. Door een persoonlijke band op te bouwen met teamleiders en de opvolging die gegeven wordt aan de werkenden, wordt er een goede combinatie gemaakt. Die combinatie zorgt voor een sterke factor in een succesvolle samenwerking.

STARTEN ALS OPERATOR BIJ PROTHYA VIA PRO INDUSTRY


Uitzendkracht Lars is recent gestart als Operator A bij Prothya en is ontzettend tevreden over het proces van sollicitatie tot het moment dat hij aan de slag kon. "Via een oud-collega kwam ik bij Pro Industry Alkmaar terecht. Op dat moment was er via die vestiging geen match, dus werd ik doorgezet naar Haarlem. Hier kwam ik bij Aron terecht." Via Aron kwam Lars in contact met Prothya, waar hij al snel kon starten.

Ik heb begin maart de training afgerond en mocht erna meteen het werkveld in. Mijn eerste indruk is super goed. Je kunt veel leren en ik ben zelfs al langs het trainingscenter geweest voor extra kennismodules. Deze kan je thuis maken. Het voelt eigenlijk alsof je betaald wordt om weer naar school te gaan.

Lars
Uitzendkracht Pro Industry - Operator A Prothya

 

Het sollicitatieproces van Lars duurde een kleine week. "Het sollicitatieproces ging super snel en daar ben ik echt heel blij om. Ik zit prima op mijn plek!"

Benieuwd naar wat Pro Industry voor jouw bedrijf kan betekenen? Je kunt contact op nemen met een vestiging bij jou in de buurt!