Pro Industry is FD Gazelle 2023, hoe doen wij dat?

Pro Industry is uitgeroepen tot FD Gazelle 2023! Dat maakt ons een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, in de regio West en in de categorie ‘groot’.

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad en vereisen verschillende criteria, waaronder een omzetgroei van minimaal 20% in de afgelopen drie jaar, een positief nettoresultaat,  het aantal FTE’s en een goede financiële gezondheid. De uitreiking van de FD Gazellen awards vindt plaats op 23 november. 

  • 10 november 2023
  • 3 min. leestijd
Pro Industry Oldenzaal
Een bescheiden begin en een ambitie om te groeien

Pro Industry is in 2000 opgericht en begon met één vestiging in Breda.  Met de ambitie om als landelijke speler te gaan opereren, zagen de oprichters al snel dat specialisatie waarde kan toevoegen voor zowel klanten als kandidaten. Na enkele jaren specialiseerden we ons in de maakindustrie, waardoor we konden groeien tot de landelijke speler die we nu zijn.

Hierdoor bedienen we nu alle soorten klanten: van klein en lokaal tot multinationals. Deze ontwikkeling heeft ons in staat gesteld om in een hoog tempo te groeien, van 4 vestigingen naar uiteindelijk 26 vestigingen en het grootste personeelsbestand met uitzendkrachten in de maakindustrie. Onze missie is dan ook “Pro Industry is dé expert in de maakindustrie die de beste werkgevers met de beste kandidaten verbindt”. 

Practice what you preach: goed werkgeverschap

Als landelijke speler kunnen we niet alleen de grotere klanten bedienen, maar voorzien we onze uitzendkrachten ook van hoogwaardige dienstverlening. Met meer dan 2000 beschikbare vacatures bij topwerkgevers in de maakindustrie hebben we voor vrijwel iedereen een geschikte vacature. Zo faciliteren wij de juiste match tussen kandidaat en werkgever. We onderscheiden ons door de expertise en gedrevenheid van ons personeel, daar zijn we trots op. We streven naar goed werkgeverschap om zo ook een topwerkgever te zijn voor onze eigen werknemers. Dit uit zich in een werknemerstevredenheid van een mooie 8. Practice what you preach!

Meld je aan voor de webinar over Goed Werkgeverschap op 21 november a.s.!

Ondanks de krappe arbeidsmarkt kijken wij vooruit

Terwijl we vooruit kijken, kijken we naar verdere groei door nog meer kandidaten voor te stellen bij werkgevers die het beste bij hen past. Ons doel is om vacatures nog sneller en kwalitatief beter in te vullen, perfect passend bij onze klanten dus. Het is in deze tijd lastiger dan voorheen, maar Pro Industry adviseert werkgevers graag bij dit proces. Zo zijn wij inhouse aanwezig bij een aantal van onze klanten om hen te ondersteunen.

Met onze focus op gedrevenheid, goed werkgeverschap en het matchen van topwerkgevers aan kandidaten, onderscheidt Pro Industry zich in de markt. We blijven streven naar groei en het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan zowel klanten als kandidaten in de maakindustrie.

Pro Industry wil verder groeien

Naast onze Nederlandse vestigingen die in de maakindustrie actief zijn, kijken we verder. We denken dat onze werkwijze en gedrevenheid ook in België klanten en kandidaten kan dienen. Daarom zijn we inmiddels met vier vestigingen ook actief in België.

Tot slot past onze werkwijze ook goed in de logistieke sector. Met het label Wolfram Chain hebben we inmiddels elf vestigingen en groeien we door!