Get to know the Pro: Rebecca Bos

Mijn naam is Rebecca Bos, ik ben 29-jaar en vestigingsmanager bij Pro Industry Haarlem. Vanuit mijn ervaring als store manager in de detailhandel en later als recruitment manager, deel ik graag mijn inzichten en ervaringen op het gebied van management en het aansturen van een team. Lees snel verder!

  • Fenna Weber
  • 27 november 2023
  • 3 min. leestijd
Ontwerp zonder titel 11

Van detailhandel naar recruiter

Mijn carrière begon in de detailhandel, waar ik op mijn 21e al assistent-storemanager was en op mijn 23e storemanager werd. Ik zocht naar meer stabiliteit en vond dat in recruitment, waar ik mijn commerciële vaardigheden kon combineren met het werken met mensen. Door mijn ambitie groeide het team waar ik recruitment manager was snel. Ik begon in een wat kleiner bedrijf met 4 medewerkers, wat door de jaren heen is gegroeid naar meer dan 20 medewerkers. Als recruitment manager leidde ik een team van gemiddeld 7 recruiters.

Ontwerp zonder titel 4

Nieuw hoofdstuk bij Pro Industry

Ik werk sinds 1 april 2023 (nee, dit is geen grapje!) bij Pro Industry. Zoals ik vertelde liggen mijn roots in de detailhandel en daar heb ik mijn management skills goed kunnen ontwikkelen. Mijn ambitie en ervaring in de uitzendbranche leidde me uiteindelijk naar een nieuwe uitdaging en ik werd uitgenodigd voor een gesprek voor de functie senior accountmanager bij Pro Industry

Na mezelf bewezen te hebben bij Pro Industry als senior accountmanager kreeg ik op 1 oktober 2023 de kans om als vestigingsmanager op de vestiging Haarlem aan de slag te gaan. Het is geweldig om met mensen te werken en iets voor anderen te kunnen betekenen, en vind het belangrijk om iedereen tevreden te stellen en een werkomgeving te creëren waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen. 

Bekijk alle vacatures

Plezier in je werk is voor mij het allerbelangrijkste

Ik geloof in het belang van persoonlijke gesprekken. Dit is voor een functie als manager erg belangrijk. Plezier staat voor mij ook hoog op het werkplezierlijstje; iedereen moet het naar zijn zin hebben. Kleine dingen zoals vrijdagmiddag borrels en etentjes zijn heel waardevol voor het teamgevoel. Ik heb veel aandacht besteed aan het leren kennen van mijn team. Momenteel zitten wij met 6 accountmanagers op de vestiging, 5 mannen en ik. Het is erg leuk om "One of the guys" te zijn.

We hebben samen met het team heel wat dingen ondernomen, zoals een bezoek aan het Ponghous en een festivalbezoek. Samenhorigheid en sfeer zijn essentieel voor teambuilding. Op de werkvloer ben ik gericht op het verbeteren van de sfeer en het waarborgen van kwaliteit. Hoewel we KPI-gedreven werken, staat kwaliteit voor mij op de eerste plaats. Het aantal plaatsingen bij ons op de vestiging stijgt en we zorgen ervoor dat we de juiste match vinden voor kandidaten.

Klanttevredenheid staat centraal

We hechten ook veel waarde aan klanttevredenheid. Het opbouwen van sterke banden met klanten en uitzendkrachten is essentieel, omdat dit ervoor zorgt dat ze bij ons terugkomen. We organiseren evenementen zoals voetbalwedstrijden en luchtballonvaarten om onze klanten te binden.

Voor 2024 heb ik de visie om me nog meer te richten op partnership, omdat dit de sleutel is tot succes. Mijn doel is om de loopbaanduur van uitzendkrachten te verlengen, waarbij communicatieve vaardigheden en enthousiasme van mijn team een cruciale rol zullen spelen.

Op zoek naar operators? Check onze werkgeverspagina.

Meer informatie

Get to know the pro: Rebecca Bos - 28/11/23