Get to know the Pro: Marc Dekker

Hoi allemaal! Ik ben Marc Dekker, Sales Accountmanager Midden-West bij Pro Industry. Ik wil jullie graag meenemen in mijn wereld van sales en laten zien hoe ik klanten weet te overtuigen door goed te luisteren en een persoonlijke band op te bouwen. In dit blog vertel ik jullie meer over mijn benadering van sales en waarom ik geloof dat dit zo belangrijk is.

  • Fenna Weber
  • 08 december 2023
  • 3 min. leestijd
Fotos sales sept 2023 37 2

Even voorstellen

Laat ik mezelf even kort voorstellen. Ik ben geboren en getogen in Hoofddorp, Noord-Holland. Momenteel werk ik als Sales Accountmanager in de regio Midden-West. Sinds 2,5 maanden ben ik werkzaam bij Pro, waar ik de vestigingen in Leiden en Utrecht onder mijn hoede heb. Het is grappig hoe ik bij dit bedrijf terecht ben gekomen. Een kennis van mij was al werkzaam bij Pro Industry en heeft me voorgesteld aan Pro. Zo ben ik hier terechtgekomen. 

Voordat ik in de sales terechtkwam, werkte ik als inkoper. Na 2,5 jaar besloot ik echter dat ik meer aan de saleskant wilde zitten. Ik vind het fijn om beloften na te komen en de vrijheid en flexibiliteit die sales met zich meebrengen spreken mij enorm aan. Wat ik ook leuk vind aan mijn werk is het contact met verschillende branches en mensen. Het geeft me veel afwisseling en ik heb inmiddels op diverse vlakken veel kennis opgedaan.

Hoe ga ik te werk?

Mijn manier van werken is snel schakelen. Ik houd ervan om zo snel mogelijk de juiste stappen te zetten. Dit doe ik door goed te luisteren naar de wensen van de klant en vooral naar de vraag achter de vraag. Ik kijk niet alleen naar het cv dat een potentiële klant zoekt, maar ook naar het type bedrijf dat ze vertegenwoordigen. Dit helpt mij om beter te begrijpen en inzicht te krijgen in hun behoeften en hierop in te spelen.

Als je een eerste gesprek hebt met mij, kun je verwachten dat ik goed naar je luister en doorvraag. Ik wil namelijk meer weten dan alleen wat je nodig hebt. Het is voor mij belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen en te begrijpen wie je bent als persoon. Ik geloof namelijk dat dit de sleutel is tot succesvolle samenwerkingen.

Met mijn ervaring in sales en mijn persoonlijke benadering weet ik klanten te overtuigen en langdurige relaties op te bouwen. Dus, als je op zoek bent naar iemand die niet alleen naar je behoeften luistert, maar ook naar jou als persoon, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Samenwerken? Neem contact op. 

Marc Dekker | Sales Accountmanager Midden - West

0657242822 | Marc.dekker@pro-industry.nl